Sunday, December 22, 2013

Dulu,

assalam :)
Dulu kalau sentap ke mesti diorang perasan.
Sekarang?
Dulu ada je orang nak pujuk.
Sekarang?
Sakit hati mana pun , tahan sendiri.
Mulut tak reti nak jaga perasaan orang pun susah gak sebenarnya.
Ops lupa kau pandai , aku tak.
Kau rajin , aku tak.
Aku tengok movie , kau study.
But you shouldnt look down of people.
Memang kekadang aku macam blur but that was not the reason you can yell at me in front of everyone.
I was just asking and thats not the reason you can mocking me in front of your friends.
Well , im used to it.
Dont blame me if one day i would end up being someone heartless.
Because you thought me to be one.
No , this is not an entry to grab peoples attention.
Its just what i felt right now.
But dont worry , im fine. Just fine.

Aku memang blurr. Memang. Sejak azali.


    

2 comments:

qoai nanana said...

Relax... Be cool dear... Biasa la tu kekadang memang ada org mcm tu..

nieza ツ said...

Kannn. Rindu Qoai..